Panasonic H-X015E-K Leica DG Summilux 15mm / f1.7 Black Lens

- 70 % Off

$184.50

Panasonic H-X015E-K Leica DG Summilux 15mm / f1.7 Black Lens

SKU: B5VRHZPDD7 Category: Tags: , , ,

Description

De H-X015 van Panasonic is een 30mm gelijkwaardige groothoeklens voor Micro Four Thirds spiegelloze camera’s. De heldere f/1.7 maximale diafragma voordelen werken bij weinig licht en maakt ook gebruik van een grotere controle over de focuspositie voor een geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken. Intuïtieve controle over de diafragmaselectie is ook mogelijk door het gebruik van de handmatige diafragmaring. Wat de scherpstelling betreft, een intern scherpstelsysteem zorgt met een stapsgewijze AF-motor voor snelle, stille en soepele prestaties. Het optische ontwerp bevat drie asferische elementen om vervorming en sferische aberratie te verminderen voor scherpere beelden met een grotere algemene helderheid. Daarnaast is er een Nano Surface Coating aangebracht op lenselementen om lensvlammen en ghosting te onderdrukken voor meer contrastrijke, kleurneutrale foto’s en films.

  • Prime groothoeklens ontworpen voor Micro Four Thirds spiegelloze Micro Four Thirds-camera’s en biedt een brandpuntsafstand van 30 mm.
  • Snelle f/1,7 maximale diafragmavoordelen bij moeilijke lichtomstandigheden en is ook nuttig voor het regelen van de scherptediepte.
  • Drie asferische elementen helpen sferische aberratie en vervorming te verminderen om scherpe, heldere beelden te produceren.
  • Een Nano Surface Coating minimaliseert oppervlaktereflecties over het gehele zichtbare spectrum voor behoud van contrast en kleurgetrouwheid met een duidelijke vermindering van de lens flare en ghosting.
  • Een intern scherpstelsysteem, in combinatie met een stapsgewijze AF-motor, resulteert in snelle, vloeiende en nauwkeurige scherpstelprestaties die goed zijn afgestemd op zowel foto’s als filmopnamen.
  • De metalen objectiefcilinder wordt geaccentueerd door een speciale MF/AF-schakelaar en een diafragmaring voor een meer directe, intuïtieve bediening.
  • Het afgeronde 7-bladige diafragma draagt bij aan een aangename bokeh kwaliteit.

Additional information

Title

Default Title

Panasonic H-X015E-K Leica DG Summilux 15mm / f1.7 Black Lens

Add to cart